• Bingo Online

    Iti place jocul Bingo ? . Acum poti juca online direct din fata calculatorului ori de cate ori vrei. Inscrie-te aici, pregateste o cafea, aprinde-ti o tigara si savureaza cel mai palpitant joc de bingo online. Castiguri de mii si mii de dolari si tot atat de multe premii.

    * Varsta Minima : 18 ani

    * Trebuie sa detii un card debit / credit pentru alimentare - retragere bani .

     
     

Joaca Bingo Online

Ca si administrator al acestui site, am testat aproape toate site-urile de bingo online existente dar dupa ce le-am incercat pe toate va putem spune ca Party Bingo este cel mai reusit din toate punctele de vedere : usurinta utilizare, seriozitate, castiguri, premii, etc.

Personal am stat de 2 ori la un numar pentru un jackpot de 9000$ respectiv 16.000 $ si am ajuns la suma de 3277 $ (dovada), intradevar dupa 2 luni in care jucam 8-9 ore / saptamana, cam 1 ora / zi.

Ce ai nevoie pentru a juca bingo online:
- sa ai varsta minima de 18 ani.
- un buletin de identitate sau pasaport.
- un card de debit / credit (vezi detalii).
- putin timp liber si placerea de a juca bingo.

Astea sunt toate cerintele necesare pentru a juca bingo online , daca indeplinesti aceste conditii, citeste mai departe.


Crearea unui cont la party bingo :
(De retinut : la fiecare inscriere ca si nou membru veti primi bonusuri semnificative de pana la 50-100 $ sau de pana la 200 - 400 % din valoarea depusa.)

1. Acceseaza portalul de bingo Party Bingo

2. Click pe butonul "Join Now"
Aici va trebui sa completati in 3 pasi simpli formularul de inscriere. Atentie: la inscriere folositi date reale, nume, telefon, adresa, email, etc... pentru a nu avea probleme la incasarea banilor .

3. Logare in sistem
Dupa completarea formularului de inscriere si expedierea acestuia, trebuie sa va logati folosind datele din formular (username si password).Pentru a va loga dati click pe butonul "Play Now" .
La prima logare va trebui sa depozitati minim 10 $ pentru a putea juca bingo, in fereasta nou deschisa click pe butonul "DEPOSIT" pentru a depunde bani de pe card in contul dvs.

4. Alegerea jocului de bingo
Alegeti ce joc de bingo doriti sa jucati in functie de numarul de bile (75 sau 90) , pretul biletului, valoarea castigului si premiul de bingo acumulat (jackpot) . Click "Play" , cumparati bilete de bingo si asteptati inceperea partidei.

Bingo tips & triks :
- puteti juca bingo la orice ora in orice zi non stop.
- nu trebuie sa descarcati si sa instalati nimic pe calculator, jucati direct din browser (explorer, mozilla, etc).
- puteti juca de oriunde (de acasa, de la birou, etc)
- urmariti bonusurile oferite regulat jucatorilor.